Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Georgescu a lansat Mișcarea `Pământul Strămoșesc`

Neamul Strămoșesc
Calin Georgescu

Călin Georgescu a lansat vineri, 1 octombrie 2021, mișcarea „Pământul Strămoșesc”, a cărei deviză este „România renaște!”. La eveniment au participat medicul Victor Voicu, vicepreședinte al Academiei Române, dr. Bogdan Cuza, strănepot al domnitorului Unirii din 1859, actorii Dorel Vișan, Florin Zamfirescu, Dan Puric și violoncelistul Adrian Naidin.

„Misiunea <> este readucerea demnității și suveranității națiunii române prin dezvoltarea unei economii locale al cărei scop nu este profitul, ci binele comun”, a declarat Călin Georgescu. Acesta a prezentat, în cadrul evenimentului de lansare, obiectivele mișcării „Pământul Strămoșesc”, modalitățile de acțiune pentru atingerea lor și ideile care o călăuzesc.

Micul proprietar-producător este elementul de bază al noii viziuni social-economice propuse de <>, un cetățean care nu se gândește doar la propriul interes, ci este conștient de însemnătatea modelului creștin de iubire a semenilor și de conlucrare pentru binele comun.

„Creați comunități mici, mâncați hrană sănătoasă și beți apă curată, însuflețite de energia locului” este îndemnul președintelui mișcării „Pământul Strămoșesc”, Călin Georgescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.