Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, prima reacţie în scandalul SPP: Vicepremierul Stănescu, SOMAT să certifice acuzaţiile aduse de Dragnea / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat într-o conferinţă de presă că a luat act de decizia Guvernului de a renunţa la protecţia SPP. Pe de altă parte, întrebat dacă va renunţa, la rândul lui, la serviciile instituţiei, Tăriceanu a susţinut că va aştepta explicaţii din partea vicepremierului Paul Stănescu, implicat involuntar în acest scandal.

"Doamna Dăncilă a anunţat că renunţă la protecţia SPP. Am luat notă. Miniştrii, dacă a luat doamna Dăncilă această decizie, ea se aplică întregului cabinet. (...) Eu nu fac parte din cabinetul doamnei Dăncilă. Am glumit, evident. Am văzut o serie de informaţii în presă atribuite vicepremierului Stănescu. Aştept ca aceste informaţii să fie confirmate de domnia sa, certificate ca autentice. Sunt, până în momentul de faţă, informaţii vehiculate. Dacă se confirmă, suntem într-o situaţie foarte gravă, pentru că ar însemna ca o instituţie a statului să se fi transformat într-un broker politic şi acest lucru ar pune sub semnul întrebării corectitudinea unor instituţii. Atunci voi fi în situaţia să analizez foarte serios.", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru Cristian Tudor Popescu: CNCD l-a AMENDAT, după atacul la premierul Dăncilă .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.