Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu a EXPLODAT: Decizia de a REVENI la normalitate NU trebuie să fie în mâna Guvernului

Facebook
tariceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, atenționează că stabilirea regulilor pe baza cărora se vor ridica restricțiile impuse odată cu starea de urgență din România nu trebuie lăsate la mâna Guvernului României.

"Decizia de a reveni la „normalitate” nu cred că trebuie să fie în mâna celor de la Guvern. În fond, ei sunt cei din cauza cărora suntem azi unde suntem. Oare suntem atât de naivi să credem că dacă au ratat lupta împotriva crizei de coronavirus vor putea să gestioneze mai bine revenirea la viață? Eu cred că ceea ce ne așteaptă este mult mai complicat decât ce a trecut, motiv pentru care nu mi-aș da viața pe mâna acestor incompetenți.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Nelu Tătaru a DEMIS-O OFICIAL pe Adriana Nica din funcția de manager al Spitalului Universitar

Decizia de a reveni la viață trebuie transferată la nivel local, trebuie să fie rezultatul unei consultări și decizii comune, la nivel local, între medici, autorități locale, reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentanți ai sistemului de educație precum și ONG-urile care lucrează cu persoane aflate în categorii de risc (cămine de bătrâni, centre de persoane cu dizabilități). Numai așa, la nivel local, se vor putea lua măsurile de siguranță adaptate fiecărui sector precum și un plan de măsuri de urgență ce vor fi luate în cazul în care reapar cazuri de infectare.

Este important ca întreaga comunitate să înțeleagă care sunt măsurile de protecție și condițiile în care se vor relua activitățile în siguranță pentru toți", scrie Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.