Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu a EXPLODAT după Raportul GRECO: 'Experții nu au avut nimic de comentat despre protocoalele secrete, dosare făcute la comandă'

Senatul Romaniei
Calin Popescu Tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat, marți, după publicarea rapoartelor GRECO privind progresele României în sistemul de Justiție. Șeful Senatului susține că experții GRECO nu au avut nimic de comentat  privind protocoalele sau dosarele făcute la comandă.

Citește și: ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni - Plouă zi de zi, scăpăm temporar de caniculă

"Raportul GRECO privind România a fost publicat pe http://www.just.ro/ sau, mai bine zis, părerea unor experți străini despre justiția din România a fost publicată. Aceiași experți care nu au avut nimic de comentat despre dezvăluirile din ultimii ani (vezi protocoalele secrete, dosare făcute la comandă, sentințe venite din pădurile patriei, secții ilegale de investigarea magistraților, etc)", a scris Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Președintele ALDE a atașat mesajului o postare a președintelui Uniunii Naționale a Judecătorilor din România, Dana Gîrbovan, pentru comparație. În postarea respectivă, Dana Gîrbovan precizează că e inadmisibilă maniera în care cei șapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, care au boicotat ultimele patru ședințe, se folosesc de raportul GRECO pentru a bloca aplicarea unei legi în vigoare și transmite că niciun stat nu a implementat încă toate recomandările GRECO, deși evaluările au fost lansate în urmă cu mai bine de 6 ani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.