Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu a EXPLODAT la adresa lui Iohannis și Dăncilă: Iohannis vine cu stereotipuri/ Doamna Dăncilă să ne scutească cu povestea asta că e femeie

Puterea.ro
tariceanu senat

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă trebuie să aibă loc o confruntare și că acele conferințe de presă susținute separat de cei doi contracandidați la alegerile prezidențiale nu pot substituit o dezbatere.

”Nu poate fi numită o dezbatere. Aceste discuții cu presa, conferințe de presă fără îndoială nu pot să țină loc unei dezbateri adevărate, așa cum ar fi fost normal. În toate țările, de peste 40 de ani, au loc dezbateri cu candidații la prezidențiale.

Citește și: ALERTĂ Ministrul de Interne, Marcel Vela, declarații URGENTE la sediul MAI

Aseară, temele sau stereotipurile de până acum au fost reluate, adică actualul președinte nu a făcut decât să vorbească din nou despre guvernarea toxică a PSD-ului și doamna Dăncilă să ne spună că ea este femeie și că a fost jignită. Ei bine, cred că este nevoie și de altceva. Președintele ar fi trebuit să spună ce vrea să facă, care e programul lui și să răspundă la niște întrebări, poate unele incomode. Doamna Dăncilă să ne scutească cu povestea asta că e femeie. Acolo a funcționat în calitate de prim-ministru și este în momentul de față președinta partidului (...). Astea sunt niște scuze și de o parte și de alta, care nu țin loc de o explicație serioasă pentru refuzul unei dezbateri și mi se pare regretabil, este un deficit democratic pe care-l înregistrăm și n-am avea nevoie de așa ceva”, conform RFI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.