Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu a LUAT FOC după ce Iohannis a APROBAT pensionarea lui Augustin Lazăr: 'Ați rezolvat-o tardiv, superficial'

Senatul Romaniei
Calin Popescu Tariceanu

Reacție de ultimă oră a liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cu privire la pensionarea șefului Parchetului General, Augustin Lazăr.

”Președintele României, dl Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie a.c., decretul privind eliberarea din funcția de procuror a domnului Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, la data de 27 aprilie 2019 – pensionare”.

Citește și: EXPLOZIV Klaus Iohannis cere Camerei Deputaților REEXAMINAREA OUG pentru operaționalizarea SIIJ, către Camera Deputaților

Final cu happy-end, am putea spune, pentru două personaje patetice. Procurorul prigonitor de disidenți pleacă acasă decorat de societatea ”civilă” și cu o pensie uriașă, care îi va asigura o bătrânețe relaxată. O relaxare pe care nu a avut-o și nu o are niciun fost deținut politic al statului comunist. Nu e suficient că au fost hăituiți și umiliți pe vremuri, au ajuns să fie umiliți și azi. De data asta de presa aflată pe ștatele de plată ale statului-paralel, de vocile intelectualilor năimiți prin pădurea Băneasa, de decorațiile de mâna a patra aruncate de președinte la presiunile altora... Președintele pleacă și el, în week-end, pentru Paști, ca să se bucure de tihnă, alături de cei dragi, mulțumit că a ”rezolvat-o” cu bine.

Ați rezolvat-o, dle președinte, dar așa cum le rezolvați dvs pe toate: tardiv, superficial și satisfăcător doar pentru cei din tabăra dvs. Prea târziu, dle președinte, niciun decret de decorare ori de pensionare nu va șterge imaginea cu care veți rămâne în ochii noștri: aceea de complice al regimului îndreptat împotriva cetățeanului. De ieri ori de azi!...", scrie Călin Popescu Tariceanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.