Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu abordează REMANIEREA lui Tudorel Toader: 'Nu pot să fac zi de zi declarații de susținere'

mediafax.ro
Tariceanu Tudorel Toader

Digi 24 a prezentat, în cursul zilei de marți, că deține informații potrivit cărora Călin Popescu Tăriceanu nu îl mai susține pe Tudorel Toader pentru funcția de ministru al Justiției, portofoliu care aparține PSD. Șeful Senatului a dezmințit, marți seara, tot la Digi 24, informațiile oferite de televiziunea de știri.

”Am văzut această știre. Nu știu de unde a apărut. Pe mine mă surprinde. Nu pot să fac chiar zi de zi declarații de susținere. Eu am declarat că fără echivoc ministrul Toader se bucură de susținerea noastră, că a dus nivelul de prestanță a funcției, că a arătat curaj, determinare și pricepere, sigur datorită CV-ului. Nu știu de unde a apărut această informație și o dezmint categoric El nu poate fi responsabil pentru modificările făcute de Parlament la legile justiției. Să știți că toată lumea face politică. Într-un guvern, chiar dacă ești tehnocrat, cum e cazul ministrului, orice decizie este politică. Eu cred că opțiunile ministrului Toader nu s-au bazat pe o perspectivă social-democrată sau de culoare politică.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Lovitură pregătită de Pro TV pentru Antena 1-Ce show va lansa și ce cuplu neașteptat de prezentatori au ales .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.