Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, atac la Rareș Bogdan: debitează prostii!

cotidianul.ro
alde tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, întrebat dacă se află în relații mai bune cu PSD și Pro România sau cu PNL, că este deschis la discuții cu toate partidele. Liderul ALDE susține că el are o relație bună cu Ludovic Orban, iar relația nu este influențată de ”prostiile debitate de Rareș Bogdan”.

Citește și: SURSE - Ce ascunde decizia CCR pe Codul Administrativ: Guvernul Orban, pus să dea explicații pentru Guvernul Dăncilă

„În Parlament, nu am măsurat câți pași avem între grupurile parlamentare ale unora și altora. Am aceeași disponibilitate de a discuta subiecte politice importante cu oricare dintre partide. Am să discut, în acest sens, și cu PNL, în egală măsură și cu PSD și Pro România”, a spus liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, întrebat dacă se află în relații mai bune cu PSD și Pro România sau cu PNL.

El a mai zis că a avut chiar o întâlnire, miercuri dimineață, cu liderul Pro România, Victor Ponta.

„Astăzi, am avut o întâlnire de dimineață cu Victor Ponta. Nu evit nici o discuție nici cu Kelemen Hunor...sunt mai ciudăței ăștia de la USR, dar în fine, cu timpul, o să devină mai înțelepți, le trec zăpăcelile și populismul, sper să le treacă, acesta e cel mai mare păcat al politicii, în momentul de față”, a completat Tăriceanu.

Chestionat care este relația sa cu președintele PNL, având în vedere afirmațiile lui Rareș Bogdan că nu ar fi de acord cu o posibilă revenire a sa în PNL, Călin Popescu Tăriceanu a spus că relația sa cu Ludovic Orban „nu este nicidecum influențată sau guvernată de prostiile pe care le debitează Rareș Bogdan”.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a spus, într-un interviu pentru G4Media, că „în momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă”.

„Ludovic Orban nu este Tăriceanu, care văd că emite tot felul de pretenții să se întoarcă în PNL”, a mai zis acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.