Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, atac VIOLENT la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi: 'Să meargă în Rusia și să dea mâna cu Putin'

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi

Călin Popescu Tăriceanu a lansat un atac extrem de violent la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi! Tăriceanu consideră că prin acțiunile sale, Kovesi încearcă să controleze ceea ce se întâmplă în România. Șeful Senatului a comentat și decizia lui Kovesi de a-l reclama la CSM pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, după ce acesta a spus că ancheta procurorilor din dosarul Belina e de contencios administrativ, nu de anti-corupție.

”Nu mai are nimeni niciun drept să emită păreri referitpare la justiție. S-a supărat și l-a reclamat pe ministru. Sunt absolut siderat când văd asemenea acţiuni care denotă şi o necunoaştere, până la urmă, a esenţei juridice. Cred că ministrul a fost extrem de clar în ceea ce a spus, subliniind că legile şi ordonanţele de urgenţă pot fi contestate la CCR, iar celelalte piese de legislaţie la care s-a referit, cum sunt şi hotărârile de guvern, fac obiectul sesizării la contenciosul administrativ. Nu cred că trebuie să se supere nimeni în această privinţă. Laura Codruța Kovesi vrea să controleze totul. Dacă ea crede că ăsta e modelul de urmat, poate să meargă în Rusia și să dea mâna cu domnul Putin.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Toți angajații sunt vizați! Cum se vor calcula salariile din 2018 și ce salarii ar putea să scadă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.