Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, atacat DUR din interiorul PSD: L-a apucat dragul de Iohannis. Nu ne place să fim șantajați

realitatea.net
Calin Popescu Tariceanu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că pe președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care vrea să fie desemnat candidat comun PSD-ALDE la prezidențiale, „l-a apucat dragul” de Klaus Iohannis. Social-democratul transmite că ”PSD nu poate fi șantajat”.

„Merg singuri (cei din ALDE - n.r.) la Președinte, vor să facă și această prostie, un protocol, o înțelegere ceva, cu Președintele pe justiție. Pe care justiție? Noi am emis 10 principii care trebuie să stea la baza unei justiții independente. Sunt principii de bază în toate țările din lume, nici nu sunt de discutat, sunt principii morale, juridice. Și pe urmă ei fac comentarii. Până la urmă, președintele României trebuie să răspundă la niște întrebări poporului român vizavi de cum l-a numit pe dl Augustin Lazăr care i-a închis dosare penale. Adică unde mai e principiul ăsta de om nepenal, de om integru, al dlui Iohannis, când dânsul l-a numit pe unul care i-a închis un dosar penal? Și înțeleg că a avut vreo 9 dosare penale acolo. Iar dl Lazăr parcă spunea presei la început că nu îl cunoaște pe dl Iohannis. Păi cum mințiți în halul ăsta toți și spuneți că nu vă cunoașteți? Cum i-ai închis un dosar penal fără să-l audiezi? Eu nu am auzit până acum ca un dosar penal se deschide sau se închide fără audierea persoanei în cauză. Nu există așa ceva. Iată ce minciuni”, a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu pentru sursa citata.

El a precizat că se încearcă șantajarea PSD pentru susținerea lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidențiale.

„A face un protocol de înțelegere a colegilor noștri de la ALDE cu un Președinte cu care până acum un an de zile îmi amintesc că dl Tăriceanu era într-un meci așa, aprig, cu președintele Iohannis, când îl făcea penal și în toate felurile....Acum văd că l-a apucat dragul dintr-o dată, văd că e un mare drag așa, față de președintele Iohannis. Eu am înțeles că probabil noi trebuie să fim șantajați. Dar e greu pe noi să ne șantajeze cineva, că noi ar trebui să ieșim public și să spunem cât vrea dânsul că-l susținem și să-l și numim candidat le prezidențiale. Ne alegem noi momentul ăsta, nu ne place să fim, așa, șantajați, de nimeni, nici măcar de colegii noștri din coaliție”, a precizat Rădulescu.

Deputatul PSD a conchis că speră ca ALDE „să își revină”. „Eu sper ca oamenii să își revină și să ne vedem de treaba noastră”, a spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.