Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu-Tăriceanu conduce în sondajele din județul Vrancea, potrivit liderului local ALDE

Călin popescu Tăriceanu / calin popescu tariceanu, Consiliul UE, ceremonie (1)

Candidatura lui Călin Popescu-Tăriceanu la alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acestui an este susţinută de peste 38% dintre vrânceni, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Vrancea, Ionel Cel-Mare informează Agerpres.

"În sondajele pentru prezidenţialele din 2019, viitorul nostru candidat preşedintele Călin Popescu-Tăriceanu în toate sondajele în care a fost evaluat este pe un trend crescător. În judeţul Vrancea, la ultimul sondaj făcut de către DC News, procentul pe care l-a obţinut domnul Tăriceanu este de 38,76%. Ne putem mândri că suntem pe locul patru în ţară ca şi procent", a afirmat Ionel Cel-Mare.

Potrivit acestuia, sondajele îl plasează pe liderul ALDE pe primul loc în opţiunea de vot a românilor, înaintea preşedintelui Klaus Iohannis.

"În majoritatea judeţelor ţării, domnul Tăriceanu a ieşit în faţa candidatului PNL, a lui Iohannis. Chiar şi în judeţul Sibiu are procent mai bun decât candidatul PNL", a a spus Cel-Mare

Preşedintele ALDE Vrancea a fost de părere că un scor mare la europarlamentare, "poate chiar spre 20%", ar ridica moralul partidului pentru alegerile prezidenţiale.

"Din sondaje a reieşit că partidul nostru (...) este pe un trend crescător ca şi opţiune în rândul electoratului şi asta ne dă speranţa că în ziua alegerilor vom obţine un scor care să fie cât de cât mulţumitor pentru noi, adică cel puţin un procent cu două cifre, de la 12 spre 15, poate chiar spre 20%. Asta ar fi foarte bine pentru că, în perspectiva alegerilor prezidenţiale, moralul nostru ar fi destul de bun", a opinat Ionel Cel-Mare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.