Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu: 'Cu tot DNA-ul lui, nu va decide el! Ce, e coborât cu hârzobul din cer?'

iohannis tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a criticat în termeni duri declarațiile lui Klaus Iohannis de la Clubul Colectiv, la împlinirea unui an de la tragedia care a curmat 64 de vieți și a mutilat alte câteva zeci. Președintele a spus că politicienii ”care nu au înțeles acest mesaj, încet, dar sigur, vor fi măturați de pe scena publică”, referindu-se la mesajul cerut, în stradă, de protestari, în noiembrie 2015.

”Mi se pare o impietate si o lipsa de respect fata de cei care au ramas mutilati pe viata si fata de cei care si-au pierdut copiii si prietenii in incendiu. Face gafe dupa gafe. Vrea sa ne arate cate gafe poate sa faca. Iohannis încearcă să fie regizorul unei piese de teatru în care DNA e actorul principal. Această mișcare e neconstituțională și depășește normele statului de drept. Cetățenii vor hotărî cine va guvern, nu președintele cu tot DNA-ul lui. El e paralel cu realitatea.

Citește și: A lovit mașina poliției în timp ce-și făcea selfie în sânii goi: Și asta nu e tot

El e tot politician, nu e coborât din cer cu hârzobul, e tot pământean. De ce se teme, nu va scăpa. După un mandat atât de prost, visele de a fi reales în 2019 sunt deșarte. El nu înțelege regulile de bază ale democrației. Așa cum discută, nu doar că are informații despre cine va fi pus sub urmărire penală, dar el folosește anumite instituții ca unelte în lupta politică pentru a-și elimina adversarii. El are nevoie de un guvern marionetă după alegerile din decembrie. Pentru că nu poate convinge electoratul, intenționează să folosească anumite instituții și să elimine anumiți adversari. El riscă să declanșeze o mare criză politică.

Știu de 2 ani de zile că cei de la DNA caută probe împotriva mea. Nu vor găsi nicio probă împotriva mea de corupție, așa că mi-au făcut acest dosar. Nu m-am speriat. Aceste informații mi-au parvenit pe numite canale și nu erau simple speculații.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la România TV, la emisiunea moderată de Denisa Pascu.

Citește și: O elevă, RUPTĂ în bătaie de o colegă / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.