Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, dezamăgit că un proiect strategic de suflet inițiat de el a fost uitat de autorități: 'Se încearcă foarte timid să fie reluat'

stiripesurse.ro
Calin Popescu Tariceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat sâmbătă, la Braşov, că dincolo de evaluarea campaniei organizaţiei judeţene, a discutat cu candidaţii partidului despre proiecte de interes local, pe care le cunoaşte din perioada în care era prim-ministru, iar în acest sens cel mai important este aeroportul de la Ghimbav, relatează Agerpres.

"Şi mă refer la proiectul aeroportului, care a început în perioada în care eram premier şi pe care l-am finanţat din fonduri guvernamentale, care însă s-a împotmolit după construirea pistei, iar acum se încearcă foarte timid să fie reluat şi să se finalizeze terminalul şi semnalizarea pistei, lucrări pe care le-am văzut şi sunt într-o formă incipientă", a afirmat Tăriceanu.

El a menţionat că reprezentanţii ALDE Braşov au, de asemenea, proiecte de dezvoltare economică şi turistică a judeţului şi municipiului reşedinţă, subliniind nevoia unui parteneriat între primărie, CJ şi mediul universitar pentru dezvoltarea oraşului Braşov.

Finalizarea aeroportului este obiectivul candidatului ALDE la funcţia de preşedinte al CJ Braşov, Aristotel Căncescu. Candidatul ALDE a menţionat că acesta a fost început în perioada mandatului său în fruntea CJ Braşov. De asemenea, Căncescu a mai spus că printre obiectivele sale se numără construirea spitalului regional "cu fonduri europene şi guvernamentale" şi "continuarea proiectelor pentru pensionari, promovate în mandatul său anterior".

Aristotel Căncescu candidează în tandem cu Gheorghe Ialomiţeanu, fost ministru PDL, care şi-a asumat candidatura din partea ALDE pentru funcţia de primar al municipiului Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.