Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu dezamorsează BOMBA pe care voia să o detoneze Liviu Dragnea: 'Nu cred că duminică seara e momentul pentru anunțarea candidaturii'

Inquam Photos / George Călin
Tariceanu Dragnea

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri seara, că Liviu Dragnea nu a făcut referire la o eventuală anunțare a candidaturii sale la prezidențiale, atunci când a spus că în seara alegerilor europarlamentare va transmite un mesaj important. Tăriceanu precizează că seara alegerilor nu e cel mai bun moment pentru ca cineva din PSD sau ALDE să spună că va candida pentru prima funcție în stat.

”Sunt pregătit să îmi asum o astfel de candidatură, dacă împreună cu colegii mei și cu cei din PSD vom ajunge la concluzia că îl putem învinge pe Iohannis. Rezultatul de la europarlamentare e o fotografie de moment, nu va fi elementul decisiv, care să răstoarne mersul.

Nu cred că duminică seara e momentul pentru anunțarea candidaturii la prezidențiale. Luare unei decizii de candidatură nu se face în pripă, când toată lumea e tensionată. E o treabă foarte serioasă, trebuie foarte bine gândită.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Realitatea TV.

Citește și: Cine e, de fapt, femeia care l-ar fi ‘îngropat’ pe Radu Mazăre – Guvernul Dăncilă a ‘uns-o’ în funcție

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.