Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu e gata să îl TRĂDEZE pe Liviu Dragnea: Totul depinde de raportul comisiei SPP

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marți, la audierea sa în comisia parlamentară de anchetă a SPP, că a renunțat la serviciile oferite de SPP în urma afirmațiilor vicepremierului Paul Stănescu și că decizia finală o va lua după concluziile anchetei parlamentare.

„Declarațiile dlui vicepremier Stănescu mi-au ridicat niște semne de întrebare și ele probabil vor putea să fie lămurite de comisie și atunci voi lua o decizie cu privire la ce am de făcut mai departe (...) probabil că la sfârșit, când veți elabora raportul, voi putea să îmi fac o părere mai clară și voi lua o decizie privind colaboarea sau noncolaborarea pe mai departe”, a declarat, marți, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în comisia parlamentară de anchetă privind implicarea SPP în viața politică.

Citește și: Lovitură imensă pentru Pro TV! Cu ce show a fost răpus de Antena 1

Acesta a adăugat că a renunțat la serviciile SPP în urma unei discuții cu vicepremierul Paul Stănescu, scrie mediafax.ro.

„Ceea ce a declarat domnul Stănescu și a apărut și în spațiul public am aflat și personal, de la dânsul. Aceste lucruri sigur că m-au pus pe ganduri și mi-au ridicat o serie de semne de întrebare. La aceste semne de întrebare, reacția mea a fost cea pe care o cunoașteți, am decis să suspend folosirea serviciilor SPP”, a menționat Tăriceanu.

Citește și: Florin Călinescu șterge pe jos cu Liviu Dragnea: Ești praf. Noroi. Adică. nămol

Președintele Senatului a zis că își păstrează decizia de a renunța la SPP „până la clarificarea acestei situații de către comisie”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a relatat, la începutul anului, că un prieten al vicepremierului Paul Stănescu a fost trimis de şeful SPP, Lucian Pahonţu, pentru a-i spune că Dragnea va fi "executat", iar Stănescu va fi "protejat" şi va ajunge preşedinte al social-democraţilor.

Citește și: Abia acum s-a aflat! De unde are bani iubitul Elenei Udrea – dezvăluiri incendiare despre Adrian Alexandrov .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.