Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu iese la rampă, după RĂZBOIUL din PSD: APEL către colegii din coaliție

tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a ținut să transmită un mesaj colegilor de coaliție de la PSD și le-a cerut acestora să nu-și mai piardă timpul și energia în dispute politice și mai degrabă să își concentreze atenția asupra nevoilor actului guvernamental.

”Am văzut informațuiile apărute în ultimele zile cu dispute sau disensiuni apărute în cadrul PSD. Am avut o întâlnire cu domnul Dragnea, care m-a informat pe discuțiile de ieri din Comitetul Executiv. Rezultatul nu am să-l comentez, îl știți și dumneavoastră.

Vreau să fac un apel colegial la cei din PSD, având în vedere că sauntem parteneri de coaliție, să se concentreze cu precădere, aceasta este și abordarea mea, să se concentreze pe viața cetățeanului.

Oamenii nu sunt interesați de câte ședințe facem noi. Cetățenii doresc un Guvern performant, o legislație prietenoasă, ca să fie favorabilă cetățenilor. Oamenii vor să vadă că coaliția și Guvernul asigură venituri mai mari, servicii mai bune de sănătate, grijă față de mediu și o infrastuctură de calitate. Pe acestea ar trebui să ne concentrăm și nu pe dispute pe care le consider de multe ori sterile și dăunătoare. Nu neg dreptul fiecăruia de a se exprima, de a vorbi în interiorul partidului, dar trebuie să înțelegem foarte bine care sunt prioritățile și să nu inversăm prioritățile”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.