Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu intră la rupere la Valeriu Zgonea: Ce îi reproșează omologului său

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a dezavuat, vineri, la Suceava, recentele declaraţii şi atitudinea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, pe care le-a catalogat ca fiind nepotrivite.

''Sunt extrem de supărat şi decepţionat de atitudinea nepotrivită şi nefericită a lui Zgonea (...) Eu cred că funcţiile cheie în Parlament trebuie să fie deţinute de oameni cu o certă experienţă politică şi curajul de a lua decizii care să restabilească echilibrul puterilor în stat'', a spus Tăriceanu.

În opinia lui Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor a pus Parlamentul într-o lumină nefavorabilă prin declaraţiile sale, scrie agerpres.ro.

Citește și: O elevă a pozat goală la școală: Cum și-a motivat gestul / FOTO

''Preşedintele Camerei a ieşit să vorbească public despre posibilitatea unui puci împotriva Justiţiei, ceea ce a pus Parlamentul într-o lumină foarte nefavorabilă. Eu cred că e de resortul Parlamentului să îşi exercite funcţia esenţială de legiuitor. Orice schimbare pe care o face poate fi agreată sau nu, dar e doar de resortul Parlamentului. Nu poţi tu, ca preşedinte al unei camere, să arunci o lumină atât de nefavorabilă asupra instituţiei pe care o reprezinţi'', a spus Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.