Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu o atacă Gabriela Firea: 'Dacă aș fi primar, m-aș ocupa de construcția de parcări. Bucureștiul e sufocat de mașini'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a atras atenția, miercuri, că Bucureștiul este sufocat de mașini și că dacă ar fi primar, acesta s-ar ocupa „de dimineață până seară doar de construcția de parcări”, potrivit mediafax

„Am văzut zilele acestea un sondaj făcut în București, starea sistemului de sănătate a spitatalelor este una din primele trei teme de preocupare pentru bucureșteni. Pe primul loc: parcările. Eu dacă aș fi primar vă spun că nu m-aș ocupa de dimineață până seara decât de construcția de parcări. Vedem cu toții traficul care e în București. Am fost la Cluj, la fel. Numărul de mașini s-a înmulțit considerabil”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Digi 24.

Citește AICI cine sunt românii care riscă să fie amendați și care este prevederea pe care aceștia ar trebui să o respecte .

Liderul ALDE a susținut că în România, oamenii nu folosesc atât de des scuterele sau bicicletele.

„Oamenii vor să se bucure că au mașină. În străinătate folosesc un număr impresionant scutere, motociclete, biciclete. Am văzut și la noi, dar foarte puțin. Atunci sigur că orașul e sufocat de trafic și trebuie construite mai multe parcări pentru a degaja străzile. Aș spune că eu sunt mai mult preocupat de aceste probleme”, a adăugat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.