Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu s-a dezlănţuit: Atac fără precedent la adresa Laurei Codruţa Kovesi - 'I s-a înroşit nasul, e un fel de Pinochio'

tariceanu

Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a dezlănţuit în direct la România TV. Preşedintele ALDE loveşte dur în toţi şefii instituţiilor de forţă. Tăriceanu a devoalat ce înseamnă pentru el 'statul paralel'. Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea şi George Maior au fost cei atacaţi de Tăriceanu.

Citește și: Nu DISPARE! Ce decizie și-a ÎNTORS Guvernul Dăncilă

"Capii sistemului sunt Maior, Coldea. E clar că studenţii lui Coldea sunt vaccinaţi impropriu, stimabila şefă a DNA care face vânătoare de oameni. Erau într-o frăţie remarcabilă în noaptea alegerilor din 2009. Nu asta e lista completă. Mai e şi Dumbravă de la SRI care dădea consultanţă judecătorilor. Mă uitam cum i s-a înroşit nasul. E un fel de Pinochio. Ce ăia de la Inspecţia Judiciară sunt chiori şi orbi? De ce au sancţionat-o? Să nu creadă că rămân nepedepsiţi! Nu poţi să îţi baţi joc de drepturile şi libertăţile oamenilor!", a tunat Tăriceanu.

Citește și: SURSE! Un TITAN străin a ÎNGHIȚIT un producător de succes românesc! Tranzacție COLOSALĂ

Şeful Senatului a intrat în război şi cu cei de la Digi 24. "I-am auzit pe ăştia de la UM Digi 24 că am descoperit statul paralel după ce mi-a făcut DNA dosar. Nu e adevărat, eu vorbesc despre asta de patru ani. Să îl dăm la o parte pe Tăriceanu cu acel dosar şi să punem papagali în locul politicienilor", a mai spus Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.