Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu șterge pe jos cu PNL și Klaus Iohannis și lansează o nouă ipoteză: 'Iohannis a prins gustul lui Băsescu, să fie președinte, premier'

Inquam Photos / Octav Ganea
Calin Popescu Tariceanu Iohannis

Călin Popescu Tăriceanu, fost președinte al PNL, este de părere că partidul a ajuns să fie ”preș” pentru Klaus Iohannis. Totul, după ce Ludovic Orban a fost obligat să își dea demisia din postul de premier, ca urmare a rezultatului extrem de slab de la alegerile parlamentare, în ciuda campaniei făcute și de Iohannis, și PNL să fie nevoit îl propună, a doua oară, pe Florin Cîțu ca premier. Însă, Orban s-a sucit și a anunțat că vrea să revină la Palatul Victoria.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: ‘Ticăloși până la capăt!’

Tăriceanu este de părere că Iohannis vrea să îl copieze pe Traian Băsescu.

”Partidul este preș la picioarele lui Iohannis. Ar putea să pună un premier de fațadă, o paiață, și să facă jocul făcut de Băsescu cu Boc. Iohannis poate a prins gustul lui Băsescu, să fie președinte, premier, să fie ministru pe la ministerele importante, are și serviciile în mână, vrea să schimbe și CCR, are și procurorii de la PÎCCJ.”, a explicat Călin Popescu Tăriceanu, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Vin Sărbătorile și cred că ar trebui să fim foarte atenți. Întâlnirile să fie la nivel restrâns’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.