Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu șterge pe jos cu șefii din PNL: 'Partid condus de marionete penibile a celor care fac parte din statul paralel'

tariceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seară, referitor la dosarele DNA în care diferiți politicieni au fost anchetați și condamnați, că PNL a avut de suferit din această cauză, fiind condus în prezent de “marionete penibile” ale celor din „statul paralel”.

„Sunt partide care au fost pur și simplu decimate. Unul din aceste partide e PNL, unde o parte din oamenii din generația mea s-au dat la o parte, alții au ajuns să aibă procese agățate de ei. Generația mai tânără după noi, la fel același lucru s-a întâmplat, ca să ajungă partidul să fie condus de niște marionete penibile, care sunt instrumentate de cei care fac astăzi parte din statul paralel. Asta e realitatea”, a afirmat Tăriceanu la Digi24.

Citește AICI cine sunt românii care riscă să fie amendați și care este prevederea pe care aceștia ar trebui să o respecte .

El susține că PNL are o problemă de credibilitate, neavând un candidat propriu pentru prezidențiale și nici unul care să conducă lista pentru parlamentare.

“Partidul acesta și-a pierdut busola. E un partid care nu este în stare să-și selecteze un candidat propriu la Președinție, un candidat care să conducă lista pentru alegerile parlamentare. Înseamnă că are o problemă majoră de credibilitate și de lipsă de oameni credibili care să reprezinte partidul cu convingerile definitorii pentru partidul respectiv”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.