Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu: 'Tuturor Icarilor care slujesc zborul românesc le urez -La mulți ani!'

tariceanu congres psd

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis sâmbătă un mesaj cu prilejul Zilei Aviației, urându-le la mulți ani celor care slujesc zborul românesc. El a amintit că tot în această perioadă sărbătorim 50 de ani de când primul om a ajuns pe lună, potrivit Mediafax.

Citește și: Mega surpriză pentru Ion Țiriac! Cadou imens pentru acesta: Ii cedez gratuit pachetul majoritar de acțiuni

„O zi de excepție azi: nu doar că e ziua unui mare sfânt, Prorocul Ilie Tesviteanul, prilej pentru a le ura tuturor românilor care îi poartă numele un călduros -La mulți ani!-, dar e și Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene. A acelor oameni bravi care au cucerit cerul și care, nu o dată, și-au vărsat și sângele, acolo sus, luptând pentru apărarea patriei în cele două războaie mondiale. Tuturor Icarilor care slujesc zborul românesc le urez -La mulți ani-”, și-mi exprim recunoștința veșnică față de cei care nu mai sunt printre noi”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Președintele Senatului a amintit că au trecut 50 de ani de cânt primul om a ajuns pe lună.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

„Și mai menționez că, tot azi, e o altă mare aniversare. Îmi vine greu să cred că a trecut o jumătate de secol de când Omul a ajuns pe Lună. A fost un eveniment care ne-a făcut să ne simțim cu adevărat măreți, ca specie, care ne-a făcut să simțim că suntem destinați unor lucruri accesibile, cândva, doar imaginației. Noi, românii, am fost singura țară comunistă care a transmis în direct aselenizarea și am urmărit-o, cu sufletul la gură, culmea ironiei, la televizoarele noastre sovietice. Să le mulțumim încă o dată acelor adevărați eroi pe nume Neil Armstrong, Edward -Buzz- Aldrin și Michael Collins, care, acum 50 de ani, au ajuns pe Lună, pentru că ne-au arătat că visele pot deveni realitate”, a susținut Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.