Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu vorbește despre RUPEREA COALIȚIEI, în plin SCANDAL cu PSD: 'Nu am nicio calitate'

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că nu are „temeri” că ar putea fi pierdută majoritatea în Parlament, în urma unor posibile decizii de excludere a unor social-democrați PSD, la ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

"Nu vreau să mă amestec în această chestiune care ţine de PSD, nu am nicio calitate, dar nu am temeri în sensul în care s-ar pierde majoritatea. Ne-am luat un angajament cu toţii în faţa electoratului, avem o responsabilitate şi îmi exprim nădejdea că lucrurile vor evolua bine", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni la Parlament.

Citește și: Klaus Iohannis a semnat! Ce lege va intra în vigoare

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a cerut, luni, în ședința CExN care se desfășoară la Parlament, excluderea din partid a vicepreședintelui Adrian Țuțuianu și a secretarului general, Marian Neacșu, ceea ce s-a și întâmplat.

Potrivit surselor citate, Oprișan nu a fost singurul membru CExN care a cerut excluderea lui Țuțuianu și Neacșu.

Citește și: Somație fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis. Ce îi cer ONG-urile

Liderul partidului, Liviu Dragnea, a declarat la intrarea în ședință că va fi una „neplăcută, dar necesară”, insistând că nu va mai permite că unii colegi să uneltească împotriva propriului guvern.

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu a declarat, luni, înaintea ședinței CExN al partidului, că nu va demisiona atât timp cât are sprijinul colegilor din organizația formațiunii din Dâmbovița, dar și al celor care au semnat scrisoarea adresată conducerii social-democraților.

Citește și: Lovitură puternică pentru bucureșteni! Cu cât se va scumpi gigacaloria

O parte din liderii județeni PSD s-au exprimat duminică seară, într-o discuție la Parlament cu Liviu Dragnea, pentru aplicarea unor sancțiuni în CExN de luni pentru vicepreședintele Adrian Țuțuianu și secretarul general Marian Neacșu, putând să se meargă până la excludere, au spus, pentru MEDIAFAX surse din partid.

În cadrul CExN al PSD se va discuta și despre înregistrările în care Adrian Țuțuianu a criticat miniștrii și conducerea partidului. Unii lideri județeni au invocat public posibilitatea excluderii vicepreședintelui PSD, în timp ce alții au îndemnat la calm.

Citește și: Un magazin cunoscut din România încearcă să evite criza forței de muncă. La ce mișcare inteligentă a recurs .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.