Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Callum Hudson-Odoi, unul dintre tinerii de perspectivă, își va prelungi contractul cu Chelsea - presă

chelsea

Callum Hudson-Odoi (18 ani), unul dintre tinerii de perspectivă din lotul lui Chelsea, este pe cale să îşi prelungească contractul cu gruparea londoneză, informează presa din Anglia, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lovitură dură pentru Lucian Mîndruță! Acuzat de răspândirea de știri false .

Contractul extremei stânga cu Chelsea expiră în vara anului 2020, astfel că fotbalistul are posibilitatea de a negocia cu orice club începând cu luna ianuarie, însă, potrivit Sky Sports, cele două părţi au ajuns la un acord privind prelungirea înţelegerii. Sursa citată scrie că anunţul oficial va fi făcut în următoarele 24 de ore.

Hudson-Odoi se află în recuperare după o accidentare gravă, ruptură a tendonului lui Ahile. Acesta a revenit pe teren, la mijlocul lunii septembrie, într-o partidă pentru formaţia U23, astfel că întoarcerea în lotul primei echipe este aproape de realizare.

Fotbalistul cu origini în Ghana este legitimat la Chelsea de la vârsta de 7 ani, iar în sezonul 2017/2018 şi-a făcut debutul în Premier League, sub comanda lui Antonio Conte. În sezonul precedent, acesta a evoluat în 24 de partide, reşind cinci goluri şi cinci pase decisive.

Citește și: Mare atenție! Șoferii pot rămâne mult mai ușor fără permis – Noile modificări din Codul Rutier

Deşi are doar 18 ani, performanţele lui Callum Hudson-Odoi i-au adus convocarea la prima reprezentativă a Angliei, unde are două selecţii, debutul având loc într-o partidă cu Cehia, din martie 2019, scor 5-0. De asemenea, extrema ar fi fost urmărită de Bayern Munchen, în această vară, însă a preferat să rămână alături de londonezi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.