Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Polițiștii explică de ce 4 dintre ei au tăbărât pe un călugăr, pe stradă, în fața Catedralei Arhiepiscopale Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Constanța

calugar incatusat

Imagini scandaloase au fost surprinse, luni, în Constanța, chiar în fața Catedralei Arhiepiscopale "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel". Doi jandarmi și doi polițiști au tăbărât pe un călugăr, care sunase la 112. Cei 4 oameni au legii nu au reușit să îl încătușeze la ambele mâini, ci doar la una, rănindu-l. Conform IPJ Constanța, se pare că bărbatul a avut un conflict cu o femeie, pe care ar fi atenționat-o pentru că ar fi condus un autoturism prea aproape de bordura pe care se afla el. Motiv suficient, se pare, pentru ca polițiștii și jandarmii să se năpustească asupra lui și să îl încătușeze.

"Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi avut un conflict spontan cu o femeie.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care ar fi avut un conflict cu o femeie referitor la faptul că aceasta ar fi condus un autoturism prea aproape de bordura pe care se afla bărbatul", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Potrivit oamenilor legii, din momentul în care a fost legitimat, bărbatul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv verbal, moment pentru care a fost imobilizat, acesta acceptând ulterior să coopereze cu forțele de ordine.

El a fost transportat la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Județean Constanța.

De asemenea, a fost sancționat cu amendă în valoare de 800 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și adresarea de injurii.”, transmite IPJ Constanța.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.