Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Călugărul amant` face acuzații grave după accidentul cu Episcopul Sofronie: Am fost amenințat în Catedrala Patriarhală!

observator
calugar denuntator

Cristi Călin, auto intitulat călugăr care a dezvăluit scandalul cu ramificații sexuale din Biserica Ortofoxă Română, face acuzații grave după accidentul avut ieri cu Episcopul Oradiei, PS Sofronie.  Călugărul amant susține că a fost amenințat chiar în Catedrala Patriarhală de reprezentanți ai Episcopiei Alexandriei.

"În trafic, am sesizat că sunt două autoturisme care aveau legătură cu acele persoane care m-au amenințat pe mine în Catedrala Patriarhală din București. Nepotul meu, fiind o persoană mai atentă, a observat că în autoturismul din fața noastră era un episcop, lucru care m-a înfricoșat și mai tare, fiindcă era o mașină puternică și nu mă lăsa să depășesc. Am observat că și în stânga și în dreapta mea sunt alte două autoturisme și că sunt monitorizat video față și spate. Am activat camera video și am început să filmez cu telefonul. În acel moment, autoturismul din fața mea în care circula Episcopul Sofronie a frânat brusc și deși între noi era o distanță de câțiva metri nu am mai putut frâna. S-a deschis dosar penal, victimele au fost duse la spital și se vor face cercetări sub supravegherea procurorilor și se va da o decizie în acest sens pentru a se stabili adevărul exact. Trag un semnal de alarmă celor care nu sunt de acord cu ce am afirmat eu să aștepte răspunsul autorităților", a declarat Cristi Călin.

Citește și: Călugărul Cristi amant și Episcopul Oradiei, PS Sofronie, au făcut accident, în București!

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.