Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Calul troian' rusesc din SUA! Politician american promovat de Rusia: 'SUA, NATO și Kiev vor fi înfrânte pe câmpul de luptă' în Ucraina

M. C.
cal troian

Imperialismul occidental se va prăbuși, atunci când SUA, NATO și Kiev vor fi înfrânte pe câmpul de luptă. Această opinie a fost exprimată de un politician american, candidat la funcţia de guvernator al statului Kentucky, Geoffrey Young, opinie intens promovată de agenția rusă TASS, preluată de Rador.

"Imperialismul occidental se va prăbuși atunci când valoarea dolarului se va prăbuși, când SUA, NATO și guvernul marionetă nazist al Ucrainei vor fi învinse decisiv pe câmpul de luptă, iar sancțiunile Washingtonului se vor întoarce împotriva noastră, astfel încât întreaga noastră economie se va prăbuși" - a spus Young, într-o postare pe Twitter pe care a intitulat-o "Furtuna perfectă".

Politicianul și-a exprimat, totodată, susţinerea faţă de desfășurarea de către Rusia a unei „operațiuni militare speciale în Ucraina” - cum numește Moscova invazia din Ucraina.

Vezi și: Furie la Moscova: se prefigurează o răzbunare sângeroasă a rușilor, după cea mai mare pierdere de la începutul războiului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.