Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calum Scott revine în România la festivalul Summer in the City din Piaţa Constituţiei

facebook.com
Festivalul de Teatru de la Avignon

Calum Scott va cânta la festivalul Summer in the City din Piaţa Constituţiei pe 19 august. Line-up-ul evenimentului înseamnă anul acesta: Robbie Williams, Calum Scott, Jason Derulo, The Editors, Abby Roberts, Nicole Cherry şi alti artişti din România, potrivit news.ro.

Albumul de debut al lui Calum Scott, „Only Human”, a ocupat locul 1 pe iTunes în peste 20 de ţări şi a vândut peste un milion de exemplare ajustate. Hitul său single, „You Are The Reason”, a obţinut discul de platină şi a înregistrat peste 1 miliard de streamuri în întreaga lume. Billboard a lăudat vocea şi versurile sensibile ale lui Scott, în timp ce The Huffington Post a descris albumul său de debut ca fiind „convingător şi impresionant”.

Calum Scott a fost nominalizat la un Brit Award pentru cel mai bun single pentru interpretarea piesei „Dancing On My Own” de Robyn, care a devenit un fenomen global cu peste două miliarde de streamuri şi certificare de platină în cinci ţări.

Născut şi crescut în oraşul Hull din Anglia, Scott a devenit una dintre cele mai populare vedete din lumea muzicii din Marea Britanie, după ce a lansat câteva melodii de impact. Versiunea convingătoare a artistului, piesa „Dancing on My Own" a devenit imediat hit şi a ajuns pe locul doi în topurile din Marea Britanie.

Îmbrăcat în jeans şi cămaşă Ralph Lauren, urcând pe scena la Britain's Got Talent, Calum Scott a cucerit publicul în 2015. S-a făcut cunoscut la nivel mondial cu un cover al piesei „Dancing on my Own" a lui Robyn, cântând-o cu propria voce la „Britain's Got Talent". Simon Cowell, unul dintre juraţi i-a spus lui Scott că este cel mai talentat bărbat pe care l-a văzut în aceea emisiune.

În martie 2016, Scott şi-a lansat versiunea „Dancing on My Own" ca single de debut solo. Iar în luna aprilie a fost folosită în sezonul 7 al celui mai cunoscut şi îndrăgit serial al adolescenţilor, „The Vampire Diaries”. Melodia s-a vândut în peste şase sute de mii de exemplare.

A lansat în 2017 piesa „You Are the Reason" de pe albumul său de debut din 2018 „Only Human", apoi a continuat să colaboreze cu cântăreaţa Leona Lewis pentru această piesă. Setul a ajuns pe locul patru în Marea Britanie şi fost urmat de o ediţie de lux a albumului care a inclus trei piese suplimentare, inclusiv single-ul „No Matter What". În prima jumătate a anului 2021, Scott a lansat o serie de EP-uri pe baza materialul de pe primul său album, inclusiv „Only Acoustic”, „Only Colabs” şi „Only Love”. La începutul anului 2022, a lansat „If You Ever Change Your Mind" şi „Boys in the Street", înainte de lansarea celui de-al doilea album al său, „Bridges”. Însă Scott nu s-a oprit aici, anul trecut, împreună cu Lost Frequencies a lansat melodia „Where are You Now" care imediat a ajuns în top 10 UK Singles Chart.

După ce a cântat în România, Calum Scott a scris pe reţelele de socializare: „A fost de bine aici! Să fiu într-o ţară pe care nu am mai vizitat-o şi să am o primire atât de uimitoare, să interpretez în faţa a 60.000 de oameni reali... mi-aţi adus un mare zâmbet pe faţă! Muzica live a revenit! Mulţumesc, România, mă voi întoarce!”.

La Bucureşti, artistul a transmis că preferă să aibă o varietate de băuturi, inclusiv apă minerală, opţiuni sănătoase pentru gustări şi alimente proaspete, cum ar fi fructe şi legume.

Biletele pentru festivalul Summer in the City sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: SummerCity.ro şi IaBilet.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.