Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calvarul lui Zlatan Ibrahimovic: 'Aproape că nu am dormit timp de şase luni din cauza durerii'

marca.uecdn.es
Zlatan Ibrahimovic

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, care a fost operat miercuri la genunchiul stâng şi va lipsi între "şapte şi opt luni", a declarat joi că nu a putut ''dormi aproape şase luni" din cauza durerilor, informează AFP.

La o zi după intervenţia chirurgicală suferită la Lyon, care i-a permis reconstruirea ligamentului său încrucişat anterior de la genunchiul stâng, starul suedez în vârstă de 40 de ani a ţinut să-şi relateze calvarul pe Instagram.

"Aceste ultime şase luni am jucat fără ligament încrucişat anterior", a rezumat Ibrahimovic. "Genunchi umflat timp de şase luni... Am făcut peste 20 de injecţii în şase luni. Am luat medicamente împotriva durerii în fiecare zi timp de şase luni. Aproape că nu am dormit timp de şase luni din cauza durerii. Nu am suferit niciodată mai mult, atât pe teren, cât şi în afară", a adăugat el.

Suedezul a fost operat deja la genunchiul stâng în iunie 2021, ratând EURO 2020 cu Suedia şi debutul de sezon. El a suferit, de asemenea, de probleme la tendonul lui Ahile în acest sezon, ratând numeroase meciuri.

"Dar am făcut imposibilul posibil. În spiritul meu, eu nu aveam decât un singur obiectiv, să permit partenerilor mei şi antrenorului meu (Stefano Pioli) să fie campioni ai Italiei, pentru că făcusem această promisiune. Astăzi, am un nou ligament încrucişat anterior şi un nou trofeu", a conchis Ibrahimovic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.