Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cămăși la comandă, perfect adaptate pentru tine – Configurează-ți singur modelul dorit de cămașă!

Cezar Filip
Cezar Filip

Pentru a avea un aspect elegant și rafinat, poartă cămăși din materiale de foarte bună calitate, care au un stil plin de rafinament și sunt în trend. Le poți realiza la comandă, sau le poți alege din colecțiile unor brand-uri apreciate, care țin cont de acea eleganță captivantă atunci când realizează ceva.

În acest an sunt la modă cămășile care întruchipează gustul lucrurilor simple, pline de farmec, care au linii de cusătură curate, finisaje de calitate, imprimeuri delicate. Sunt în tendințele modei țesăturile pentru cămăși care au imprimeurile cu dungi și carouri, nuanțele de culori cât mai variate, de galben, roz, albastru, gri și altele. Predomină clasicismul viu al culorilor pastelate, dar și al tonurilor neutre rafinate. Cu siguranță, vei aprecia și tu eleganța dată de o cămașă albastră, sau de o cămașă uni alb sau negru. Sunt în trend și nuanțele mai bogate, care pot varia de la uni kaki la muștar.

content-image

Pentru a avea o cămașă croită perfect pe dimensiunile corpului, cel mai bine este să o realizezi la comandă. Acum nu mai trebuie să mergi la atelierul de croitorie pentru măsurători, poți programa modelul de cămașă dorit prin configuratorul online de cămăși realizate la comandă de pe FilipCezar.com. Această cămașă va fi croită exact din materialul ales de tine și va avea anumite detalii dorite, pentru personalizarea produsului.

Poți personaliza totul, de la manșete până la gulerul cămășii. Vei alege țesătura dintr-o gamă variată, culorile și imprimeurile care îți plac. Vei decide singur ce fel de material vrei să se folosească în croit, astfel încât cămașa să arate exact așa cum ți-ai dorit. Poți personaliza detaliile și explora și alte opțiuni prezentate pe site. În acest fel, produsul va fi exact pe gustul tău, va fi unicat. Cu ajutorul configuratorului online poți alege chiar tu tipul de guler, manșetele, nasturii de la cămașă, tipul de butoniere și chiar culoarea firului de ață.

La Filip Cezar ai opțiuni variate de configurare, prin care poți avea o cămașă personalizată, mai elegantă decât una cumpărată din magazinele de la mall. Aceasta va fi perfectă pentru orice eveniment, afacere sau ocazie casual.

content-image

Toate cămășile marca Filip Cezar sunt realizate la comandă, de croitorii de înaltă calificare, care au peste 30 de ani experiență în domeniul croitoriei bespoke. Ei vor realiza produsele configurate de clienți perfect după tipar, vor ține cont de toate specificațiile dorite de aceștia. Metodele bespoke folosite sunt cele mai bune, procesul de croit și confecționat fiind unul meticulos și corect realizat. Tiparele sunt realizate manual de croitorii talentați, tăierea reperelor se face de asemenea manual pentru fiecare produs în parte.

Gulerul este cusut semi-automat, la fel și manșetele. Cusăturile sunt realizate perfect, cu ață rezistentă, de calitate, aleasă în conformitate cu nuanța materialului. Nasturii de la cămăși arată senzațional, sunt din perle australiene sau din cristale Swarovski și sunt cusuți manual. Cămășile au și monograme ce sunt aplicate, de asemenea, prin cusături realizate de mână.

content-image

Pentru a te inspira în alegerea ta, îți recomandăm să vezi colecțiile de cămăși ale acestui brand. Vei observa imediat că produsele sunt speciale, perfecte pentru ocazii, ținute business, casual și costume de ceremonie. Materialele din care sunt realitate sunt de calitate premium, au imprimeuri moderne, elegante, care merg la ținute office-casual, business, dar și la evenimente importante. Există și cămăși uni care sunt perfecte pentru costume de mire sau costume de ocazie.

Aceste cămăși sunt într-adevăr foarte frumoase, impresionează prin design, dar și prin calitatea țesăturii. Poți vedea modele care sunt în dungi (alb, bleu, roz, gri, verde), în carouri, uni albe în pătrățele bleu, uni negre, uni albe cu punctulețe roz, uni albe cu dungi roșii, uni albe cu dungi gri și alte variante.

Brand-ul Filip Cezar creează modele de cămăși foarte elegante din materiale de lux, marca Albini, Lanificio F.lli Cerruti, Marzotto, Loro Piana, Vitale Barberis Canonico, Marlane, Monti, Brunello S.p.A. Multe modele sunt slim fit, au câte 5 nasturi din cristale Swarovski și cusături duble.

Există modele de cămăși de ceremonie albe care au plastron și un design ideal pentru costumele de ocazie pentru nunți sau alte evenimente cu fast, importante în viață. La fel de elegante sunt și cămășile cu 6 nasturi, din care patru sunt ascunși, iar doi mother-of-pearl la vedere. Și manșetele sunt prețioase, au butoni strălucitori, cu cristale Swarovski.

content-image

Pentru bărbații care caută stilul casual, în colecția Filip Cezar pot găsi cămăși pentru orice sezon, care sunt realizate din materiale fine, ce conțin în compoziție bumbac egiptean 100%. Acestea au imprimeuri moderne, pot avea sau nu buzunar, pot fi în stil slim fit, ajustate pe conformația corpului, cu 8 nasturi din pastă polimerică (FIMO).

Data viitoare când ai nevoie de o cămașă nouă, cumpără una dintre acestea! Vei arăta senzațional!

Acest brand realizează și pantofi de ocazie la comandă, care pot fi în stil Oxford, Monk sau Derby. Sunt din piele italiană de vițel, în culori perfecte pentru costumele business sau de ocazie. Firma Filip Cezar a fost fondată în anul 2012, produce și costume, accesorii personalizate pentru bărbați, articole din piele de cea mai bună calitate. Clienții care au ales acest brand au fost întotdeauna mulțumiți. Printre ei se află artiști, cântăreți, vedete din industria divertismentului, dar și oameni de afaceri care se îmbracă mereu cu bun gust.

Toate produsele Filip Cezar sunt de înaltă calitate, se adresează bărbaților care au stil, rafinament, care doresc exclusivitate și un aspect elegant, îngrijit, modern, select în orice ocazie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.