Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camelia Bogdan a fost EXCLUSĂ din magistratură! Reacția lui Mircea Badea: 'Hai, siktir!!!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Camelia Bogdan

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis miercuri excluderea din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan.

Mircea Badea a reacționat imediat după decizia CSM.

Citește și: Alexandra Dragnea a pozat goală / FOTO 18+

”Hai, corporatistilor, oengistilor, usristilor, iohannistilor, publicitarilor, vedetutelor, basistilor, ia mai jigniti-ne voi pe noi, astia de la Antena 3 si puneti placa aia cu manipularea.

Cu toata dragoastea, hai siktir!!!”, e mesajul lui Badea.

Citește și: VIDEO O tânără de 17 ani a fost șantajată de un bărbat care avea imagini PORNO cu ea: Ce i-a cerut

"Admite acţiunea disciplinară exercitată de Inspecţia Judiciară împotriva doamnei Camelia Bogdan - judecător în cadrul Curţii de Apel Bucureşti. În baza articolului 100 litera e) din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, aplică doamnei Camelia Bogdan (...) sancţiunea disciplinară constând în excluderea din magistratură pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de articolul 99 litera b) din acelaşi act normativ", se arată în decizia Secţiei pentru judecători.

De asemenea, Secţia a respins ca neîntemeiată cererea de despăgubiri formulată de Camelia Bogdan, dar şi cea de intervenţie accesorie formulată în interesul Cameliei Bogdan de către Asociaţia Forumului Judecătorilor din România, tot ca neîntemeiată.

Citește și: Șeful MI6 dezvăluie cine e personajul ‘Q’ din filmele cu James Bond

În schimb, CSM a admis cererile de intervenţie accesorie formulate în interesul reclamantei Inspecţia Judiciară de către Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor împotriva Abuzurilor Statului - FACIAS şi Grupul de Investigaţii Politice.

Judecătoarea Camelia Bogdan poate contesta decizia în termen de 15 zile de la comunicare, la completul de cinci judecători al ÎCCJ.

Citește și: EXPERIMENT A mers pe stradă goală, doar vopsită: Reacțiile oamenilor – VIDEO HOT

Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu, la începutul lunii februarie 2016, în cazul judecătoarei Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucureşti în urma informaţiilor apărute în mass-media. Presa a relatat că judecătoarea Camelia Bogdan, unul dintre cei doi magistraţi care l-au condamnat la 10 ani de închisoare pe Dan Voiculescu, şi-ar fi făcut concediul pe banii Ministerului Agriculturii, parte vătămată în procesul ICA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.