Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camelia Bogdan sesizează CSM, CNA și Inspectia Judiciară

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Camelia Bogdan

Camelia Bogdan a trimis o sesizare catre conducerea Inspectiei Judiciare, presedintele CSM si catre directorul CNA prin care solicita apararea reputatiei ca urmare a informatiilor transmise , luni, in contextul respingerii unor cereri de aparare a reputatiei de catre CSM.

"Veti retine, astfel,  a Onoratul PLEN al CSM, garantul independentei justitiei.  s-a aplecat asupra unei chestiuni de drept: admisbilitatea unor rapoarte ale Inspectiei Judiciare contestate in instantele de contencios administrativ corolar neconstitutionalitatii derularii activitatii conducerii INSPECTIEI JUDICIARE, aspect in raport cu care in fata instantelor judecatoresti subsemnata am invocat neconstitutionalitatea OUG NR 77/2018,  iar domnul Ministru al Justitiei a sesizat AVOCATUL POPORULUI pentru sesizarea CCR in privinta neconstitutionalitatii OUG prin care distinsul inspector-sef este mentinut in functie, inscrisul fiind atasat lucrarilor mele.
In fiecare din aceste cauze, sunt incidente valentele principiului QUOD NULLUM EST NULLUM PRODUCIT EFFECTUM.
Apreciem ca s-ar fi impus fie amanarea cazei pana la solutionarea dosarului nr 697/33/2018, fie respingrerea ca inadmisibila a solicitarilor de aparare a reputatiei, solutie care nu se bucura de autoritate de lucru judecat.
Daca Onoratul Plen ar fi respins pe fond actiunea, apreciem ca  s-ar fi conturat suspiciunea de imixtiune in activitatea instantelor judecatoresti.
Prin prezenta, solicitam, totusi, in temeiul art 544/2001. distinsului domn-inspector-sef/distinsei conduceri a CSM sa precizeze daca doamna jurnalist Anghelescu-Stancu a formulat  o cerere de studiere a cererilor mele de aparare a reputatiei si s-a prezentat la sediul IJ/CSM in vederea consultarii lucrarilor. In caz contrar, se va detalia modalitatea de intrare in posesia dnei jurnalist Anghelescu SATNCIU a lucrarilor IJ destinate in mod exclusiv PLENULUI CSM", se arata in sesizarea Cameliei Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.