Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camelia Bogdan sesizează CSM împotriva unui profesor de la Universitatea Bucureşti, după un status pe Facebook

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Camelia Bogdan

Judecătoarea Camelia Bogdan a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii, Inspecţia Judiciară şi Consiliul de etică al Universităţii Bucureşti în urma unui status pe Facebook al notarului Aurel Jean Andrei, cadru didactic la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, soţul fostei preşedinte al Tribunalului Bucureşti.

Judecătoarea solicită apărarea reputaţiei şi integrătăţii sistemului judiciar, după afirmaţiile notarului, de pe Facebook, împotriva luptei anticorupţie.

Vezi şi: Alertă declanşată de medici: Cele mai periculoase alimente de consumat

Solicitarea trimisă de Camelia Bogdan la CSM şi Universitatea Bucureşti:

"Stimate domnule Decan,

Stimate domnule Inspector-Sef,

Stimata Doamna Presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii,

Cu deosebit respect, va rog sa analizati in Consiliul de etica al Universitatii Bucuresti si, respectiv, sa sesizati Inspectia Judiciara conform disp art 30 din Legea nr.317/2004 cu o cerere de aparare a reputatiei si integritatii sistemului judiciar afectate de afirmatiile domnului profesor Aurel Jean Andrei postate pe pagina de facebook in data de 15 02 2018 potrivit carora lupta anticoruptie reprezinta un instrument de manipulare si colonizare a Romaniei care va conduce treptat la pierderea natiunii, deoarece coruptia tine de esenta poporului roman.

Va rog respectuos sa imi permiteti sa va reamintesc ca m-am adresat dumneavoastra si in trecut cu solicitari similare, atasandu-va lucrarile de unde rezulta ca domnul notar legalizeaza superficii pe terenuri proprietate publica (http://www.romaniacurata.ro/dosar-penal-la-dna-pentru-nerecuperarea-prejudiciului-de-la-dan-voiculescu-si-un-detaliu-de-la-tribunalul-bucuresti-ajuns-la-voiculescu/) si acorda consultatii in scheme infractionale.

Cu distins respect, va rog sa repuneti pe rol respectuoasele mele solicitari, la care sa atasati postarea de pe facebook a domnului profesor ce poate fi consultata la https://www.facebook.com/profile.php?id=100006195465907, cu urmatorul continut:

Apel catre manipulati si manipulatori:

Daca nici acum nu ati priceput ca lupta anticoruptie, care, in realitate, nu exista si nu a existat niciodata, este doar instrumentul prin care stapanii nostri exercita controlul asupra coloniei numita Romania, inseamna ca ori sunteti suficient de lipsiti de cultura si educatie pentru a fi manipulati ori suficient de ipocriti si lipsiti de caracter pentru a manipula. Si, in ambele cazuri plini de frustrari si resentimente.

Stimati manipulatori si dragi manipulati, nu poti vorbi de lupta impotriva coruptiei intr un sistem de esenta caruia si la baza caruia se afla coruptia, hotia, raptul. Nu va faceti ca nu intelegeti sau incercati sa intelegeti. Toata aceasta mascarada, toata aceasta cacealma trebuie sa inceteze. Altminteri, natiunea romana va disparea. Cu tot cu inocentii si coruptii sai.

Va rog sa primiti expresia intregii mele recunostinte.

Cu deosebit respect,

Camelia Bogdan"

Vezi şi: Ai grija de oasele tale! Alimentele care nu trebuie sa-ți lipsească din meniu

Camelia Bogdan nu este la prima sesizare împotriva lui Aurel Jean Andrei, notarul care în 2003 a legalizat la sediul Grivco contractul de superficie prin care Dan Voiculescu a dobândit drept de folosinţă a terenurilor şi clădirilor Institutului de Chimie Alimentară (ICA).

În 2017, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să trimită spre rejudecare la Curtea de Apel București dosarul în care fostul magistrat Camelia Bogdan a pus sechestru pe averea a doi notari, printre care se află și Jean Andrei.

În mai 2016, Camelia Bogdan, la acea vreme judecător la Curtea de Apel București, a decis punerea sub sechestru a averilor deținute de doi notari — Jean Aurel Andrei și Lidia Seceleanu, într-un dosar penal în care aceștia nu aveau nicio calitate procesuală. În dosarul respectiv sunt judecați oamenii de afaceri Cristian Fughină (patronul Ultra Pro Computers) și Laszlo Kiss, pentru un prejudiciu de 10 milioane euro.

Camelia Bogdan a stabilit atunci luarea măsurii asiguratorii a popririi până la concurența sumei de 212.971 lei în cazul notarului Jean Aurel. Mai mult, Camelia Bogdan a decis extinderea sechestrului și asupra averii șefei Tribunalului București, Laura Andrei, soția notarului Jean Aurel Andrei.

Anterior acestei decizii, Camelia Bogdan a depus la DNA o plângere penală împotriva Laurei Andrei, reclamând că nu a fost pus în executare un ordin de indisponibilizare în vederea confiscării a sumelor de bani în dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat pentru un prejudiciu de 60 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.