Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera de Comerț Germană din România se extinde și va acoperi din 2020 și Republica Moldova

economica.net
ahk romania

Camera de Comerț Germană din România (AHK) se extinde și va acoperi din 2020 și Republica Moldova, a anunțat, marți, Sebastian Metz, directorul general al AHK România, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Va fi gata până la 15 decembrie! Asigurările date de premierul Ludovic Orban

"Board-ul (AHK) a decis ca începând de anul viitor instituția noastră să acopere de asemenea Republica Moldova. Ca AHK România vom fi de asemenea responsabili pentru a îndeplini activități și servicii cu privire la Republica Moldova, deci ne vom extinde activitatea. Pe lângă cele două țări, Germania și România, în Republica Moldova dorim să interacționăm cu business-uri cheie, cele trei comunități cheie de business care există în aceste trei țări și sunt foarte sigur că companiile care activează poate în Germania și sigur cele care activează în România vor vedea Republica Moldova poate, în viitor, drept un loc interesant pentru a face business", a spus Metz.

El a indicat că încă nu există încă o strategie elaborată la nivelul AHK România pentru Republica Moldova. "Vom începe în 2020 să dezvoltăm acest proiect și dorim să combinăm provocările și potențialul acestor trei țări. Vom veni cu mai multe informații (în viitor) în ceea ce privește strategia și activitatea noastră privind Republica Moldova", a spus el.

Citește și: FBI se implică în România! Anchetă de amploare, în colaborare cu Poliția Română

Totodată, Metz a precizat că AHK România își va muta sediul începând cu anul 2020 și că Camera de Comerț Germană va începe de anul viitor construcția unui program de susținere pentru startup-uri.

"Ne veți găsi în (clădirea) The Mark. Viziunea noastră, susținută de acest nou sediu, este să fim mai implicați în comunitatea de start-up. Dorim să construim ecosisteme de startup-uri germane, române, iar aceasta este o oportunitate pe care o vom avea de acum înainte", a notat Sebastian Metz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.