Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera de Comerţ şi Industrie a României organizează cursuri de brokeraj de afaceri, destinate antreprenorilor din România

CCIR
Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza în martie, cursuri de brokeraj de afaceri, destinate antreprenorilor din România care doresc să îşi consolideze cunoştinţele de afaceri şi să profite, totodată, de oportunitatea pe care intermedierea vânzărilor şi cumpărărilor de afaceri o reprezintă în acest moment pe piaţa autohtonă.

Conform unui comunicat al CCIR, remis, miercuri, AGERPRES, cursurile vor fi organizate în format hibrid, în intervalul 2-4 martie şi 9-11 martie.

Cursul organizat de CCIR este oferit în exclusivitate în România, modulele fiind acreditate de International Business Brokers Association.

"'Brokeraj de afaceri' este un curs ce aduce valoare adăugată companiilor care doresc să acceadă spre grupuri internaţionale de afaceri sau care doresc să aprofundeze modalităţile de dezvoltare a propriei afaceri, prin vânzarea acesteia sau cumpărarea unei alte afaceri", se subliniază în comunicat.

Tematica cursului cuprinde: introducere în brokerajul de afaceri, analiza financiară a unei afaceri de vânzare, depăşirea obiecţiilor din contractele de reprezentare şi vânzare-cumpărare, cum să supravieţuieşti în primul an de brokeraj de afaceri, pregătirea unei afaceri pentru vânzare, crearea listărilor de afaceri de vânzare, determinarea preţului corect pentru vânzarea afacerii şi prezentarea platformei de brokeraj de afaceri IDX-BB.

Cursanţii vor putea alege între participarea fizică, la sediul CCIR Business Center, şi participarea online, cu ajutorul platformei Zoom.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.