Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti va continua colaborarea cu Google România pentru digitalizarea IMM-urilor

Google
Google

Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti (CCIB) va continua parteneriatul cu Google România, precum şi cu alte firme şi societăţi din domeniul IT, inclusiv din rândul membrilor săi, în dorinţa de oferi celor interesaţi oportunităţi de implementare a programelor de digitalizare a activităţilor curente şi viitoare, a anunţat joi instituţia.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, CCIB şi Google România au organizat webinarul 'Google pentru IMM-uri: dezvoltarea online a afacerii', potrivit agerpres.ro.

Citește și: Studiu ÎNGRIJORĂTOR - Peste 50% dintre tinerii români și-au pierdut încrederea și motivația în perioada stării de urgență

"Principalul obiectiv al evenimentului, susţinut de Mădălina Stănescu - trainer Google şi consultant în digital marketing, fondator al agenţiei Optimized, a vizat familiarizarea antreprenorilor întreprinderilor mici şi mijlocii cu mediul online, în contextul crizei coronavirusului, care i-a 'obligat' să-şi regândească setul de instrumente de promovare pentru a rămâne pe piaţă şi pentru a-şi dezvolta afacerile", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, cei circa 50 participanţi au avut oportunitatea de a afla informaţii utile despre: modul în care se construieşte o prezenţă online pentru business-ul lor, instrumentele online ce pot fi utilizate, cum poate fi folosită social media pentru promovarea afacerilor, modalităţi practice de a atrage mai mulţi clienţi cu Google Ads.

"Google pentru IMM-uri este un hub de instrumente şi resurse gratuite, dedicate facilitării şi susţinerii digitalizării afacerilor româneşti. Instrumentele digitale disponibile sunt: Google Compania Mea (gestionarea relaţiei cu clienţii), Site-ul Companiei Mele (administrarea spaţiului online al afacerii), Google Trenduri şi Alerte (descoperirea intereselor consumatorilor), Pieţe sugerate (identificarea de oportunităţi internaţionale)", se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.