Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaţilor: Moţiunea simplă pe Finanţe, depusă de PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

PNL a depus, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă pe Finanţe, intitulată "Tripleta Dăncilă, Vâlcov, Teodorovici sugrumă administraţia publică din România". 

"Depunem astăzi o moţiune simplă împotriva politicii păguboase a ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici. Moţiunea se intitulează 'Tripleta Dăncilă, Vâlcov, Teodorovici sugrumă administraţia publică din România'. Probabil vă întrebaţi de ce ministrul Teodorovici este al treilea în această enumerare, pentru simplul fapt că el contează tot mai puţin în decizia guvernamentală şi pentru faptul că se subordonează tot mai des acestei ierarhii", a anunţat deputatul PNL Bogdan Huţucă, conform agerpres.ro

El a spus că ministrul Eugen Teodorovici trebuie să-şi asume răspunderea pentru eşecul strategiei fiscal-bugetare din România. 

"Depunem această moţiune pentru că suntem în plină creştere economică şi ne îndatorăm din ce în ce mai mult pentru acoperirea cheltuielilor curente ale statului, depunem această moţiune pentru că 8 din 10 gospodării o duc cât mai greu din cauza creşterii preţurilor şi depunem această moţiune ca semnal de disperare al celor 3 mii de primari care au fost păcăliţi şi înşelaţi la această rectificare bugetară. Moţiunea 'Tripleta Dăncilă, Vâlcov, Teodorovici sugrumă administraţia publică' are drept scop asumarea răspunderii domnului Teodorovici pentru eşecul strategiei fiscal-bugetare din România", a arătat deputatul liberal. 

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor urmează să decidă asupra dezbaterii moţiunii simple în plen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.