Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaților vrea să concesioneze bufetul de peste 400 mp de lângă sala de plen

Inquam Photos / George Calin
Camera Deputatilor plen

Camera Deputaților va concesiona bufetul de lângă sala de plen. Bufetul, care are o suprafață de aproximativ 435 metri pătrați, va trebui să ofere parlamentarilor și invitaților produse de cofetărie și patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare și sandwich-uri.

„Camera Deputaților va concesiona serviciile de alimentație publică în cadrul unui spațiu cu destinație cafenea-bufet situat la nivelul P1, corp E4 (amplasat lângă sala de plen - n.r.). Scopul principal îl reprezintă asigurarea de servicii de alimentație publică tip cafenea-bufet (produse preambalate, produse de cofetărie și patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, sandwich-uri, etc.) în Palatul Parlamentului. Activitatea se va desfășura preponderent în incinta bufetului și presupune servicii de pregătire și servire a mesei (produse preambalate, produse de cofetărie și patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, sandwich-uri, etc.)”, potrivit caietului de sarcini.

Documentul arată că serviciile de alimentație publică tip bufet se adresează: parlamentarilor, invitaților acestora, participanților la lucrările plenului, ziariștilor acreditați și salariaților care își desfășoară activitatea în Palatul Parlamentului cât și altor categorii de persoane aflate în clădire.

Caietul de sarcini prevede că prestatorul împreună cu persoana desemnată din partea beneficiarului, va stabili lista cu tipurile de produse ce urmează a fi comercializate în cadrul bufetului (ex. sandwich-uri, salate, fresh-uri, produse de cofetărie și patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, produse preambalate, etc.), iar lista va fi actualizată periodic, de comun acord cu beneficiarul.

„Pentru desfășurarea activității de prestare servicii de alimentație publică tip bufet, beneficiarul va acorda prestatorului o perioadă de grație de o lună de la data încheierii contractului, după care va achita Camerei Deputaților prin Centrul Internațional de Conferințe, conform formularului de ofertă, o redevență lunară minimă reprezentând echivalentul în lei a 1.025 de euro cu TVA inclus (la cursul BNR din ziua facturării)”, mai prevede documentul.

Potrivit sursei citate, prestatorul trebuie să asigure funcționarea bufetului după următorul program: luni între orele 9.00-18.00, de marți până joi între orele 09.00-16.30 și vinerea între orele 9.00-14.00. programul de lucru oficial nu prevede pauză pentru masă.

„Cu o notificare prealabilă de cel puțin 24 ore din partea beneficiarului (atunci când este posibil), prestatorul trebuie să asigure în spațiul bufetului, toate produsele necesare pentru buna desfășurare a activităților Camerei Deputaților care necesită prelungirea programului de lucru (ședințe ale Biroului Permanent, ședințe de Plen, moțiuni, buget, etc.). În timpul vacanțelor parlamentare orarul se poate reduce de comun acord cu beneficiarul”, este specificat în document.

Bufetul va fi concesionat pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire cu încă un an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.