Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cameră - Seidler (USR) a cerut dezbaterea abrogării pensiilor speciale fără raportul comisiei de specialitate;solicitarea - respinsă

usr uniunea salvati romania

Deputatul Cristian Seidler a solicitat miercuri, în plen, ca proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale iniţiat de USR să fie dezbătut fără raportul Comisiei de muncă, cererea fiind respinsă în urma consultării liderilor grupurilor parlamentare, conform AGERPRES.

Seidler a precizat că termenul pentru depunerea raportului comisiei de specialitate a trecut şi este necesară dezbaterea proiectului în plen. "Aveţi ocazia să spuneţi dacă vreţi sau nu pensii speciale", le-a transmis el deputaţilor.

În urma consultării liderilor grupurilor parlamentare, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a anunţat că proiectul se va dezbate atunci când va exista raport din partea comisiei de specialitate şi un punct de vedere din partea Guvernului.

Marţi, Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor a început dezbaterile asupra a două proiecte de lege privind eliminarea pensiilor speciale, iniţiate de PNL şi, respectiv, USR, reprezentanţii mai multor sindicate şi asociaţii solicitând respingerea actelor normative.

După două ore de dezbateri, s-a hotărât amânarea luării unei decizii, la propunerea preşedintelui comisiei, social-democratul Adrian Solomon, pentru a aştepta punctul de vedere din partea Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.