Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camere supraveghere ieftine pentru reducerea infracționalității

Hotii nu dorm niciodata! Fii mereu precaut si ia masuri! Adopta o atitudine preventiva si nu lasa propria locuinta prada talharilor! Analizand statisticile din primele zece luni ale acestui an, numai in judetul Arges au avut loc peste 400 de spargeri de locuinte. Este de-a dreptul socant. In plus, cresteri semnificative sunt inregistrate la spargerile de societati comerciale. Tot in judetul Arges au fost inregistrate in jur de 300 de astfel de evenimente. Aceste situatii puteau fi evitate daca ar fi fost instalate camere supraveghere ieftine. Dar stim foarte bine ca pana nu trec prin situatii neplacute, romanii nu iau atitudine. Expresia indelung auzita pe buzele romanilor “Las’, ca merge si asa!” poate aduce armonie in suflet pe moment, dar cand ajungi sa infrunti realitatea, pur si simplu nu mai merge si asa. Se instaureaza panica si frica si apoi fugi imediat si te echipezi corespunzator cu camere supraveghere ieftine.

Din fericire tehnologia este foarte avansata, este de partea noastra si ofera solutii variate. Dupa ce ai trecut pe lista camere supraveghere ieftine trebuie sa treci la pasul doi. Scolpul supravegherii este important. Vrei supraveghere de ansablu sau in detaliu? Asadar ajungem la locul instalarii, tipul camerei si a lentilei folosite de  catre aceasta. Gandeste-te daca vrei sa instalezi camere supraveghere ieftine de interior sau de exterior. Cele mai multe camere folosite in interior locuintei nu vor rezista niciodata afara deoarece nu sunt protejate sa reziste in conditii de umiditate, vant, ploaie, etc. Analogica clasica, analogical HD sau digitala IP? Vrei un speedome sau un dome fix? Camerele PTZ au un zoom optic performant si furnizeaza imagini foarte detaliate, pe cand o camera fixa ofera doar imagini de ansamlu. La fel de importante sunt senzorul de imagine, sensibilitatea, raportul semnal-zgmot, rezolutia si distanta de vizualizare pet imp de noapte. Si nu in ultimul rand, producatorul este deosebit de important.

Ia in calcul un Eyeam EC-AHD8004. Aceasta camera multistandard 4-in-1 are senzor CMOS AHD 1/2 9” full HD 1080P, incorporate 36 leduri IR si lentila fixa de 3.6mm 3.0MP. Include functii precum UTC si OSD, filtrul IR-Cut prezinta comutare automata si vede pana la 35m departare.content-image

Una dintre cele mai bune camere supraveghere ieftine este modelul DS-2CE16D0T-IT3E36 produs de Hikvision. Acest model PTZ de tip bullet face parte din categoria Turbo HD, are rezolutia video de 2MP, lentila de 3.6mm, filtru IR cu distanta de iluminare de pana la 40m.

Desi aceste camere supraveghere ieftine iti permit sa vizualionezi obiectivul de oriunde și oricand, trebuie sa inregistram si sa stocam aceste imagini pe un DVR sau un NVR.content-image

Expresia camere supraveghere ieftine este echivalenta cu precautie, securitate, intimitate. Nu te lasa influentat de remarca “Merge si asa” care nu te ajuta, din contra, te saboteaza! Cumpara acum de la 1CCTV, magazinul numarul 1 din domeniul securitatii, cele mai bune camere supraveghere ieftine!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.