Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cameron, declaratie fara precedent: Partidul Laburist, o amenintare pentru securitatea nationala

cameron

Premierul britanic David Cameron a scris duminică pe contul său de Twitter că Partidul Laburist, de opoziție, a devenit "acum o amenințare la adresa securității naționale", odată cu alegerea lui Jeremy Corbyn ca lider al partidului, informează EFE.

"Partidul Laburist a devenit acum o amenințare la adresa securității naționale, a securității noastre economice și a siguranței familiilor noastre", a scris liderul conservator pe contul său de Twitter.

Partidul Conservator a început o campanie de discreditare a lui Corbyn după ce sâmbătă acesta a fost ales lider al Partidului Laburist cu o susținere semnificativă, a 59,9% dintre militanții partidului, pe baza unui program electoral împotriva războiului și a austerității.

Deși în principiu victoria lui Corbyn, care se declară socialist și admirator al lui Karl Marx și al fostului președinte venezuelean Hugo Chavez, ar putea oferi mai multe opțiuni conservatorilor la alegeri, totuși conservatorii se tem că o parte dintre mesajele cele mai radicale ale lui Corbyn ar putea găsi ecou în rândul electoratului.

Din acest motiv, deputatul conservator Andrew Mitchell le-a cerut colegilor de partid "să ocupe centrul politic" și să apere virtuțile "capitalismului de consum".

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.