Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camerunezul Francis Ngannou, campionul UFC speră să lupte cu Tyson Fury

 Tyson Fury

Camerunezul Francis Ngannou, campionul UFC al categoriei grea la arte marţiale mixte, speră să lupte cu Tyson Fury, campionul WBC al categoriei grea la box, şi susţine că sunt 70% şanse ca viitorul său adversar să fie un pugilist britanic, transmite Reuters, citat de Agerpres.

După victoria de sâmbătă contra challenger-ului Dillian Whyte, Fury a avut o scurtă discuţie cu Ngannou şi a sugerat că ar putea fi interesat de această luptă.

''Amândoi vrem această luptă, asta e clar şi noi ne respectăm unul pe altul. Probabil se va întâmpla anul viitor, este o problemă a promotorilor noştri, dar vom rezolva asta la un moment dat'', a declarat Ngannou, 35 ani, la podcast-ul MMA Hour.

Ngannou, care în ianuarie şi-a apărat titlul cu succes contra lui Cyril Gane, a precizat că meciul ar urma să combine elemente de box cu cele din arte marţiale (MMA).

''Să facem o luptă hibridă, ceva care o va face mai puţin confortabilă pentru el ca boxer. Cum ar fi mănuşi MMA sau lupta desculţ. Nu ştiu, va trebui să găsim o soluţie. Aş spune că există 70% şanse ca viitorul meu adversar să fie Tyson Fury. În locul lui aş spune 90% şanse contra mea'', a declarat Ngannou, cu 17 victorii şi 3 înfrângeri în palmares.

Tyson Fury, 33 ani, şi-a păstrat centura WBC la categoria grea, învingându-l pe compatriotul său Dillian Whyte prin KO în repriza a 6-a, sâmbătă pe stadionul Wembley din Londra. Fury este neînvins după 33 de meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.