Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camioanele restricționate pe Valea Oltului: Circulație interzisă în timpul zilei în perioada 24-26 decembrie

Trafic restrictionat

Poliţia judeţeană Vâlcea anunţă restricţii, în perioada sărbătorilor de iarnă, pe drumul naţional 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem, accesul autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone fiind interzis pe acest tronson, pe ambele sensuri de mers, pe timp de zi, conform legii. Excepţie fac autovehiculele destinate transportului de persoane.

 

„Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă duminică 24 decembrie, luni 25 decembrie şi marţi 26 decembrie (prima şi a doua zi de Crăciun şi ziua premergătoare) 2023. Restricţiile sunt impuse pe DN 7 Piteşti (intersecţia DN7 cu DN7C) – Râmnicu Vâlcea – Veştem (Intersecţia DN7 cu DN1), pe ambele sensuri”, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Duminică, restricţiile intră în vigoare începând cu ora 18:00 şi sunt valabile până la ora 22:00, iar luni şi marţi, restricţiile sunt în vigoare între orele 06:00-22:00, potrivit news.ro.

Încălcarea restricţiilor constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă, precizează poliţiştii.

Duminică seară, începând cu ora 18.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea, împreună cu cei de la Serviciile Rutiere Argeş şi Sibiu, se vor afla pe DN7, pentru a se asigura că şoferii respectă restricţiile de circulaţie. Acestea sunt impuse pe tronsonul respectiv în baza prevederilor unui Ordon comun al Ministerului Transporturilor şi al Ministerului Afacerilor Interne care este în vigoare din anul 2018.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.