Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campania americană împotriva Huawei are un impact redus asupra vânzărilor companiei în SUA

TechNews
Huawei

Preşedintele Huawei, Eric Xu, a declarat că toată campania americană împotriva companiei are un impact redus asupra vânzărilor și este puțin probabil ca alte țări să urmeze exemplul SUA de a interzice Huawei să construiască rețele de telefonie mobilă de nouă generație, informează Reuters poterivit mediafax

Deşi Australia a interzis companiei de a accesa rețelele de 5G, din cauza preocupărilor legate de securitate, țările din Uniunea Europeană, cum ar fi Germania și Franța, au transmis că vor ignora apelul Statelor Unite ale Americii de a închide gigantul telecomunicațiilor.

În plus, Xu a afirmat că venitul Huawei a crescut cu 36%, în primele două luni ale acestui an, fiind estimat să crească, anual, cu 15%, la 125 de miliarde de dolari, subliniind rezistenţa afacerilor cu smartphone-uri și a vânzărilor de rețele de calcul și comunicații.

Huawei se confruntă cu un control sporit, condus de Statele Unite, pe fondul îngrijorării că echipamentul său ar putea fi folosit de Beijing pentru spionaj. Cu toate acestea, compania a declarat că îngrijorările SUA sunt nefondate.

Compania este cel de-al treilea cumpărător mondial de chipuri pentru calculatoare, multe dintre acestea provenind din companii din Statele Unite, iar interdicția vânzărilor ar fi distrugătoare pentru industria tehnologică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.