Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campania de vaccinare anti-COVID-19 începe de joi la două spitale din județul Argeș

vaccinare

Vaccinarea cadrelor medicale din Argeş împotriva COVID-19 va începe joi, 31 decembrie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti şi Spitalul Municipal Câmpulung Muscel.

Prefectul Emanuel Soare a anunţat, miercuri, că în judeţ vor fi primite, în primă fază, 100 de doze de vaccin. Ele vor fi utilizate pentru imunizarea a câte 50 de cadre medicale de la cele două unităţi sanitare, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ

Vaccinarea cadrelor medicale va continua la începutul lunii ianuarie, când vor fi făcute imunizări şi la celelalte spitale din judeţul Argeş.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Argeş a aprobat, pe 10 decembrie, şi lista cu cele 14 centre de vaccinare a populaţiei împotriva COVID-19, dintre care trei vor fi în municipiul Piteşti.

Potrivit hotărârii CJSU Argeş, pe lângă cele trei centre de vaccinare din Piteşti, va exista câte unul în municipiile Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş, oraşele Mioveni, Costeşti, Ştefăneşti şi Topoloveni şi în comunele Bârla, Boteni, Bradu, Miceşti şi Mărăcineni.

Centrele de vaccinare pentru campania de imunizare a populaţiei împotriva COVID-19 vor funcţiona în diverse spaţii - spitale, policlinici, dispensare, centre de permanenţă sau săli de sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.