Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campania PER este în desfășurare și primele rezultate se văd!

Radu Pop
partidul ecologist

Informările pe care colegii din țară le fac în legătură cu tarifele practicate în domeniul energiei și gazelor dau roade, transmite Partidul Ecologist Român. Aparitiile TV ale liderilor PER si campania de conștientizare privind revenirea la piața reglementată și recuperarea resurselor naturale, au condus la schimbarea tarifelor de către guvern, transmit reprezentanții partidului.

„Chiar dacă prețul la un consum de peste 255 kWh a fost plafonat la 1,3 lei/kWh, naționalizarea resurselor prin răscumparare a rețelelor de distribuție a energiei si gazelor, rămâne cea mai bună soluție.

Să nu uităm, totuși, că prețul de producție este de 0,15 bani. Este o mare diferență între prețul de producție al energiei electrice și valoarea facturii consumatorului final.

Prețul energiei electrice se compune din prețul de producție, profitul furnizorului, prețul de introducere a energiei în sistemul energetic national (SEN), prețul de transport prin rețelele Transelectrica, prețul de extracție a energiei din SEN, prețul de distribuție care poate avea până la trei componente ( preț pentru delimitare la înaltă tensiune, medie și joasă). Toate aceste componente enumerate mai sus compun prețul de contract.

Românii trebuie să fie informați iar colegii noștri le stau la dispoziție la corturile PER. Pe pliantele noastre se gasesc tarifele dinainte de plafonare, campania noastră derulându-se de câteva săptămâni. Aceste cifre ajută la o mai bună întelegere a situației.

Rămâne însă și problema regularizării, mai ales după schimbarea tarifelor! Partidul Ecologist Roman este alături de cetațeni și va milita pentru cea mai avantajoasă variantă!”, se arată într-un comunicat al PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.