Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campania se lasă cu plângeri penale la Foșcani: Primarul acuză că adversarii politici i-au creat pagini fake de Facebook

facebook.com
Cristi Misăilă

Primarul municipiului Focşani, Cristi Valentin Misăilă, susţine că va face plângere penală după ce persoane necunoscute au creat mai multe pagini de Facebook folosindu-se de numele său.

Primarul atribuie aceste acţiuni "adversarilor săi politici".

"Ca urmare a apropierii alegerilor, în social media au apărut mai multe pagini de Facebook care sunt atribuite primarului Municipiului Focşani, Cristi Valentin Misăilă. În contextul actual, este evident că adversarii politici nu vor ezita să dezinformeze cu ajutorul unor fake-uri! Mai mult decât atât, mai mulţi focşăneni m-au informat că acele persoane din spatele paginilor false chiar comit fapte de ordin penal, în numele meu! Nu în ultimul rând, contul meu personal, care respecta standardele comunităţii Facebook, mi-a fost închis în urmă cu două luni de zile, în urma unui număr foarte mare de sesizări venite de la 'binevoitorii' din on-line", a precizat Cristi Misăilă.

Primarul a susţinut că se va adresa organelor abilitate pentru a identifica persoanele care comit astfel de fapte, pentru că "nu acceptă ca imaginea sa să fie folosită în astfel de acţiuni".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.