Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campania #ZâmbetulDeSărbători a ajuns și anul acesta la sute de copii din toată țara

Radu Pop
cadouri

Campania socială #ZâmbetulDeSărbători organizată de PES activists România, militanții europeni ai Partidului Social Democrat, a ajuns pentru al 9-lea an consecutiv la sute de copii din toată țara.

Inițiativa are ca scop să aducă copiilor din medii defavorizate și familiilor care se confruntă cu greutăți un plus de speranță cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Dincolo de cadourile frumoase, care îi bucură pe cei mici, organizatorii campaniei petrec timp de calitate cu aceștia,împodobind bradul împreună, caută să afle problemele cu care se confruntă respectivele familii și să îi ajute să treacă peste dificultățile pe care le întâmpină.

“Dorim să le mulțumim tuturor militanților noștri și zecilor de oameni cu suflet bun care s-au alăturat și anul acesta campaniei noastre. Fiecare dintre noi se implică atât cât poate pentru că fiecare poate să facă bine în jurul său. Încercăm astfel să aducem, măcar de sărbători, un pic de bucurie în inimile celor mici. Credem cu tărie că nimeni nu trebuie lăsat în urmă și, de aceea, preluăm cazurile cele mai dificile în încercarea de a rezolva situațiile cu care se confruntă. Sărbători fericite, tuturor, și ne revedem anul viitor pentru cei 10 ani de zâmbete aduse copiilor din toată țara.” a declarat europarlamentarul Victor Negrescu coordonatorul PES activists România.

În cei 9 ani de când a fost lansată această campanie socială, mii de copii din toată țara au avut sărbători puțin mai liniștite. Anul acesta niciun județ nu a lipsit de la apelul organizației PES activists România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.