Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campanie PENALĂ la Hunedoara. Primarul nu s-a retras!

PSD sigla

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiul Hunedoara au fost împrăștiate mai multe materiale în care alegătorii sunt anunțați că primarul în funcție, Dan Bobouțanu, se retrage din competiția electorală. În alte materiale distribuite sunt prezentate informații denigratoare la adresa primarului. Culmea, pe unul dintre materiale este tipărit un mesaj potrivit căruia broșura ar fi fost comandată tocmai de partidul din care face parte primarul.

Organizația Județeană a PSD Hunedoara a anunțat sâmbătă că va depune o plângere penală pentru fals și uz de fals solicitând identificarea autorilor și sancționarea potrivit legilor.

„Solicităm Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara identificarea persoanelor care au comandat și distribuit aceste materiale și luarea măsurilor legale care se impun! De asemenea, cerem structurilor Ministerului Afacerilor Interne să își facă datoria și să ia toate măsurile pentru ca procesul electoral să se desfășoare în condiții de legalitate și corectitudine!”, au informat reprezentanții PSD Hunedoara.

De asemenea, și primarul municipiului Hunedoara a reacționat sâmbătă, după ce au fost distribuite materialele denigratoare.

„Împotriva celor care au răspândit asemenea pliante denigratoare și mincinoase am depus deja o plângere penală, sesizând toate organele abilitate să rezolve această încălcare gravă a legii, inclusiv Autoritatea Electorală Permanentă, în acest sens existând mai multe înregistrări video! Repet, DAN BOBOUȚANU NU S-A RETRAS ȘI NU SE VA RETRAGE din cursa electorală! În acest moment, plângerea noastra la B.E.C a fost admisă. Iar organele abilitate au început cercetarea penală prin chemarea martorilor la declarații. Vom pune la dispoziția lor și înregistrările video primite de la cetățeni!”, a declarat Dan Bobouțanu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.