Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campaniile de vaccinare de tip drive-thru continuă, inclusiv în mediul rural

Newsweek
batrana sat tara femeie

Mai multe campanii de vaccinare de tip drive-thru sau mobile vor fi organizate, la sfârşitul acestei săptămâni, în cinci localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit unui comunicat de presă remis joi de Instituţia Prefectului.

Municipiul Bistriţa va găzdui, sâmbătă, un drive-through în parcarea unui centru comercial, unde se va administra vaccinul de la Pfizer, iar duminică, în parcul municipal, va avea loc o campanie de vaccinare cu serul Johnson&Johnson.

Vaccinare din maşină se va face şi în comuna Rodna, sâmbătă, unde echipa detaşată de la centrul din Năsăud va administra, începând cu ora 8,00, serul Pfizer.

Acelaşi vaccin va fi folosit pentru imunizarea locuitorilor din alte trei comune - Şieu Odorhei, Uriu şi Spermezeu, unde va fi detaşată o echipă de la centrul de vaccinare din oraşul Beclean.

Potrivit datelor comunicate joi de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, până la această dată au fost administrate, în judeţ, peste 96.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19, iar numărul total al persoanelor imunizate complet este de 46.584.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.